WE’RE HIRING

Neemt u gerust contact met ons op 0682692429

Ideale werkplek

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je graag de volgende stap zetten, maar zoek je niet de volledige verantwoordelijkheid die een eigen bedrijf met zich meebrengt? Zet jij graag als team een mooi resultaat neer en heb je het gevoel dat je nooit uitgeleerd raakt?

Wij zijn Compliance-i-Consultancy BV (CiC). Misschien heb je al eens van ons gehoord, misschien ook niet. In dat geval een korte samenvatting. Als je met ons werkt, doe je dat niet in loondienst, maar als zelfstandig ondernemer. Dat klinkt spannender dan het is, want wij nemen je zoveel mogelijk zorgen uit handen. Wij ondersteunen je bij van alles en nog wat: van marketing tot administratie en van business coaching tot educatie. Dit doen wij zodat jij je kunt richten op datgene wat voor jou belangrijk is: het ontwikkelen van je eigen talent en zorgen voor tevreden klanten die graag bij jou terugkomen. Werken bij Compliance-i-Consultancy is een feestje! Want… 

VRIJHEID; Je bepaalt je eigen werktijden en KIEST om parttime of fulltime te werken.

HEEL WEINIG RISICO; Je kunt in een veilige omgeving voor jezelf werken, zonder grote investeringen.

EDUCATIE; Je wordt geïnspireerd en krijgt van ons trainingen on the job.

CREATIVITEIT; Er is veel ruimte om te groeien en je creativiteit wordt constant gestimuleerd.

TEAM SPIRIT; Je bent zelfstandig ondernemer, maar hebt altijd leuke, gemotiveerde collega’s om je heen die je begeleiden en je helpen!

The next step

Wil je meer weten over dit CIC-concept en ben je benieuwd of het bij jou past? Dan nodigen we jou graag uit om de volgende stap te zetten! Je kunt dit doen op verschillende manieren: Mail ons: UWTEAM@c-i-c.nl Of bel naar Natascha op # 06-82692429 je kunt ook via de homepage het contactformulier invullen.

We hopen spoedig van je te horen!