Compliance-as-a-Service (CaaS)

Neemt u gerust contact met ons op 0682692429

Compliance-as-a-Service (CaaS)

27 juni 2024 Compliance 0

Compliance-as-a-Service

Welkom bij CIC – Jouw Partner in Compliance

Bij Compliance-i-Consultancy (CIC) begrijpen we dat naleving van wet- en regelgeving van cruciaal belang is voor het vertrouwen van stakeholders. Als uw betrouwbare partner in compliance, bieden wij uitgebreide oplossingen die uw organisatie helpen om te voldoen aan de strengste wet- en regelgeving.

Onze Compliance-as-a-Service biedt:

 1. Uitvoering van compliancebeleid
  Wij ondersteunen u bij het opstellen en uitvoeren van een effectief compliancebeleid. Dit omvat het opstellen van beleid en gedragsregels die integriteit en naleving binnen uw organisatie bevorderen.
 2. Deskundig advies
  Onze experts adviseren uw bestuursleden en medewerkers over mogelijke belangenverstrengelingen, integriteitsconflicten en compliancerisico’s. Wij helpen u bij het maken van geïnformeerde beslissingen die de integriteit van uw organisatie waarborgen.
 3. Bewustwording en training
  Wij vergroten de compliance-awareness door het geven van trainingen en het delen van relevante informatie via zowel persoonlijke interacties als digitale kanalen. Daarnaast ontwikkelen wij e-learning programma’s om het bewustzijn en begrip van compliance en integriteit te vergroten binnen uw organisatie.
 4. Monitoring en rapportage
  Wij helpen bij het monitoren van de naleving van interne gedragsregels en geldende wet- en regelgeving. Onze diensten omvatten het opstellen van diverse rapportages die inzicht geven in de status van compliance binnen uw organisatie.
 5. Beleidsvoorbereiding en implementatie
  Wij ondersteunen bij de voorbereiding en implementatie van beleid en gedragsregels. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie altijd up-to-date is met de nieuwste wettelijke vereisten en beste praktijken op het gebied van compliance.
 6. Ondersteuning bij integriteitskwesties
  Wij bieden advies en ondersteuning bij het hanteren van mogelijke integriteitsconflicten en het bewaken van de integriteit van de organisatie. Dit omvat adviserende gesprekken en het bieden van oplossingen voor complexe compliance-uitdagingen.
 7. Samenwerking met teams
  We werken nauw samen met andere teams om een geïntegreerde aanpak van compliance en risicobeheer te waarborgen. Dit zorgt voor een holistische benadering van naleving en integriteit binnen uw organisatie.
 8. Digitale compliance tools
  Wij bieden toegang tot digitale tools en platforms die helpen bij het beheren van complianceprocessen, het bijhouden van naleving en het vergemakkelijken van de rapportage.

Waarom kiezen voor CIC?

Bij CIC geloven we in een proactieve en pragmatische aanpak van compliancebeheer. Onze diensten zijn ontworpen om niet alleen te voldoen aan wettelijke vereisten, maar ook om de compliancecultuur binnen uw organisatie te versterken. Met onze expertise en ondersteuning kunt u met vertrouwen navigeren door de complexiteit van naleving en integriteit.

Neemt u gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op: 0682692429 of via info@c-i-c.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *