Security-as-a-Service (SaaS)

Neemt u gerust contact met ons op 0682692429

Security-as-a-Service (SaaS)

27 juni 2024 Information security 0

Security-as-a-Service

Welkom bij CIC – Jouw Partner in Security

Bij Compliance-i-Consultancy (CIC) begrijpen we dat informatiebeveiliging van cruciaal belang is voor het opbouwen aan vertrouwen. Als uw betrouwbare partner in security, bieden wij uitgebreide oplossingen die uw organisatie helpen om te voldoen aan de strengste wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging.

Onze Security-as-a-Service biedt:

 1. Formuleren en onderhouden van beveiligingsstrategie
  Wij dragen zorg voor het formuleren en onderhouden van een organisatie-brede informatiebeveiligingsstrategie, visie en agenda, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van uw organisatie.
 2. Deskundig advies
  Onze experts adviseren over het prioriteren en mitigeren van beveiligingsrisico’s. Wij bieden proactief advies dat rekening houdt met uiteenlopende belangen, bestaand beleid en bredere organisatorische prioriteiten, gebaseerd op zowel interne als externe bevindingen en eisen.
 3. Uitvoering van Wet- en Regelgeving processen
  Wij zien toe op de uitvoering van processen die voortvloeien uit wettelijke verplichtingen, zoals gegevensbeschermingseffectbeoordelingen, meldplicht datalekken en verzoeken om inlichtingen van toezichthoudende autoriteiten.
 4. Ondersteuning bij incidenten en risicocommunicatie
  Wij ondersteunen met interne en externe communicatie over, of naar aanleiding van, incidenten en risico’s gerelateerd aan informatiebeveiliging.
 5. Integrale implementatie van beveiligingsmaatregelen
  Wij dragen zorg voor de integrale implementatie van diverse beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie. Hiervoor werken wij nauw samen met de verantwoordelijken voor verschillende beveiligingsdisciplines om een samenhangende en effectieve beveiligingsstrategie te waarborgen.
 6. Interne aanspreekpunt voor beveiligingsincidenten
  Wij fungeren als het interne aanspreekpunt binnen uw organisatie voor informatiebeveiligingsincidenten, wat zorgt voor een gecoördineerde en consistente aanpak bij het beheer van incidenten en het versterken van uw beveiligingspostuur.

Waarom kiezen voor CIC?

Bij CIC geloven we in een proactieve en pragmatische aanpak van securitybeheer. Onze diensten zijn ontworpen om niet alleen te voldoen aan wettelijke vereisten, maar ook om de securitycultuur binnen uw organisatie te versterken. Met onze expertise en ondersteuning kunt u met vertrouwen navigeren door de complexiteit van gegevensbescherming en informatiebeveiliging.

Neemt u gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op: 0682692429 of via info@c-i-c.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *